Kom precis hem

Hej kompisar. Idag hade jag svenska sen åkte vi till nåt museum. Nu sitter jag hemma och är jättetrött, ska äta, göra kaffe och sova. Ingen skola imorn :)

dagens feeeeeetttttt snygg



you deserve the best

fresh


Har precis duschat o smörjt i mig. Är skittrött men har sovmorgon imorrn :) Ska lägga mig i sängen o kolla tv nu tills jag somnar pusspuss

Lite nytt jag inte har visat

Dagens kläder


Tisdag

 


Hällde precis kaffe i min säng, på mina ben o dator !! Tog ett år att starta datan igen o tangentbordet har gått sönder. Jaja :( Hade idrott o mentor idag skitsegt vare. Slutade 12:10 då åkte jag till saras skola (Norra) ser precis ut som engelbrekt typ fast större. Träffade på några haha sen åkte sara o jag till stan. Fixa mitt busskort också äntligen.
Men aa är fortfarande arg för jag hällde ut kaffe. Ska bli glad nu ikväll kommer min sötis kusin hit. Orkar inte hejdå

Dagens


Tråkiga outfit vet inte ens varför jag lägger ut den okej varsegoda

I know hard work pays


Har inte några kul bilder ..
Idag va jag i skolan halv 9 - halv 5 skitjobbigt att gå så länge :( Men meeeen. Är jättetrött nu så hoppas jag somnar tidigt idag då orkar jag gå upp imorrn :) Slutar 12 då fan va skööönt ! Ska träffa sara också :) Men ja nu ska jag fixa lite sen tv o sova, puss

I SKOLAN

Med jasmine vi har nån tråkig lektion i typ 2 timmar sen har vi svenska i typ 3 timmar :( Slutar halv 5 då kommer michael hit sen måste jag till gullmars o fixa mitt busskort. aja puss hejdå !!

-

Vakna för en timme sen är skit trött... Ska snart in i duschen och sen måste jag städa mitt rum

sleep


Hej !! Kom hem vet inte nån/några timmar sen va ute med min älskling skönt. Är död måste tänka och sova.

Space bound


Idag har jag jobbat o de gick skitbra faktiskt :) Efter de åkte jag direkt hem och gick ut med min hund, måste passa henne ikväll. Ska fixa mat till oss sen ut igen :)

Gossip girl



Mysigt att sitta där ute faktiskt.. Har kollat lite Gossip girl ska nog fortsätta göra de och sen försöka somna, ska jobba imorrn 11-16 :)


Gissa vad jag har gjort idag!!! Sjukt spännande har suttit hemma hela dan precis som alla andra :D :D :D Men börjar faktiskt må bättre nu. Min farfar kom hit så snacka lite med han sen orka ja inte sitta inne så gick ut o träffa min älskling ♥
Nu ska jag sätta mig ute på min tappa o softa med en latte !

Lite grejer jag vill ha










I TOLD YOU NOT TO FALL IN LOVE WITH ME


Tror jag börjar bli lite bättre nu :) Har bara varit hemma och haft skittråkigt men kan inte göra nåt annat.. Nu ska jag in i duschen och sen sätta på nån film :)

Hopes & dreams

Hellloo, har precis kollat film ska äta nåt nu. Mår fortfarande inge bra så ska bara ligga hemma hela dan :(

SJUK



Provade min höstjacka haha sööööt ja vet...

Är jättesjuk fortfarande, så jävla tråkigt att bara va inne o vänta o ha ont överallt. Va i skolan en lektion sen gick jag hem. Har passat min lillebror lite men nu orkar jag inte vill bara somna och vakna upp imorrn och må bra !!

19:56



Har duschat med hårinpackning och peelat mej, behövdes ! Nu sitter jag och äter massa strepsils och hoppas att jag inte kommer ha lock för öronen imorrn, hör typ inget haha :) Börjar vid halv tolv men kommer ändå gå upp ganska tidigt för o se hur jag mår. Vill inte missa nåt i skolan i början.

next to you

Hej!!! Är fortfarande lite sjuk så ska bara va hemma idag. Imorrn ska jag till skolan, är sjukt otaggad men vad gör man. Nu ska jag göra en latte och sen in i duschen :)

Damn, I want my baby back

BEST LOVE SONG

Va ute lite snabbt med min hund sen träffa jag min älskling. Kanske inte va sådär jättebra för nu har jag skit ont i halsen igen. Ska kolla nån film nu eller nåt :)

COZY..

-


Heeeeej alla läsare.. Dricker varm choklad och kollar på the hills :) Har öroninflammation de är inte skönt.. Men om de inte blir bättre imorrn ska jag till sjukhuset. Jaja får bara ligga hemma idag och ha tråkigt, kolla film och så, puuusss :)

Skön

friday

Va inte i skolan idag för jag är sjuk... Har nog iaf inte feber just nu. Ska in i duschen nu blev skitvarm, sen sova eller nåt vet inte orkar inte va sjuk :(

NIKON




Förlååååt för jag inte har skrivit nåt men har blivit sjuk... Får hoppas jag blir bättre imorrn för då har vi klassens dag som jag faktiskt vill va med på. Men annars får jag ligga hemma o ta de lugnt.
Har varit i skolan idag, vi hade foto och fick kamera :) Den verkar jättebra men måste lära mig den eftersom jag har ett annat märke på min kamera. Åkte hem efter skolan och sov, ska göra de snart igen orkar inte va vaken när jag är sjuk :(

SKOLA


Första dan gick väl bra, klassen verkar okej o de går bara 3 killar haha. Jaja just nu orkar jag inte skolan är trött bara.. Sov 1 timme inatt så får somna tidigt ikväll :)

Sleeeeeep

Har fixat lite grejer nu och sitter o snackar med min älskling.. Ska sätta på nån film nu och hoppas jag inte somnar så sent!

-

271

Skola imorrn... Med jasmine :) Men vill har sommarlov jaja. Idag ska jag fixa lite grejer, vakna faktiskt halv ett men kommer ändå va död imorrn. Ska äta nåt nu puss !
haha jasmine o jag i 7an

TRÅKIG DAG

Har bara varit hemma o städat mitt rum. De e iaf skönt att inte behöva göra de :) Duscha precis och tvätta bort gårdagens smink, skulle inte sovit med de för nu har jag fått massa utslag typ.. Jaja kollar tv nu, ska försöka somna tidigt idag eftersom jag börjar på onsdag..

Idag



Käka med familjen sen va ja ute med min älskling och nu är jag hemma o gör ingenting :)

Sanna mina ord

Söndag

Vakna precis äter glass nu för ja har ont i magen.. Ska kolla ett avsnitt nu o sen in i duschen och fixa mej lite. Ikväll ska jag äta med mormor morfar farfar o sååå. Tror jag ska träffa michael sen :)

13 augusti


SNYGG man är ... saknar min älskliiiiing :(

Heeeej bloggen, idag har varit en dålig dag.. Har inte varit på bra humör så har bara varit hemma. Ska fortsätta med de nu.. Fyller år om 2 månader oxå

heeeeeeeej



Har varit med saaaaariiiisen, vi har typ bara kollat pll och vi ska väl göra de nu igen. Juste vi va ute och cykla lite också och satt o snacka. Pusskram

12 augusti


Heeej alla glada !!!!! Min hund väckte mej faktiskt haha va skittrött.. Men gick upp. Sitter o dricker islatte just nu ska snart in i duschen. Sen kommer sara hit så ska vi antagligen bara va här hemma o kolla pll o mysa :)

Taaack


Vill ha lååångt hår!

Love vibrations


Idag har jag vart skitseg så har bara varit hemma. Kollat pll och ska fortsätta göra de nu. Hmmm inge mer att skriva puss på er

.

When you got big dreams
dont listen to what nobody say
and dont let nobody turn you away
When you got big dreams
keep your eyes on the prize
dont fall to the waste side

-


Kom hem för ett tag sen va hos min älskliiiing :) Fattar inte hur jag orkade åka hem men vill iaf sova ut imorrn och han ska jobba så ja.. Ska kolla ett avsnitt pretty little liars, kommer säkert sluta med att jag kollar 10 till så jävla bra !
Imorrn kanske jag jobbar men tror inte de vill bara ta de lugnt hemma. Är jäääättetrööötttttt nu puss..

Onsdag

Heeeeeeej ! Idag har jag jobbat och sen åkte jag o mamma o lillebror till farsta o köpte lite grejer.. Nu är jag jättetrött så ska duscha sen åka till michael :) Pusspuss

Tisdag


Hellllooo ! Har precis duschat och ska fixa nåt att käka. Måste va hemma hela dan med min hund så ska väl kolla på pretty little liars och sådääära.. Ikväll får jag se om jag orkar följa med till en som fyller år, ska iaf va med michael :) pussss

Nästa


-

Big dreams

Måndag


Vill bara ligga inne hela dan i min säng.. Har ont i magen o mår inte så bra. De blir bättre :)

Förlåååt

Skitdålig på att skriva just nu.. Kan berätta lite va jag har gjort dom här dagarna.
Dan före igår va jag bara hemma sen på kvällen åkte jag till min kusin och sov där.
Igår gjorde jag typ inget sen på kvällen käka jag med alla och efter de träffa ja michael så va vi hos seppe.

 Och idag har jag kollat one tree hill o pretty little liars hela dan. Sa hejdå till min kusin o moster också som åker om några timmar :( Får hoppas att jag åker till dom på höstlovet..
Ska göra några tidsinställda och sen fortsätta kolla pretty little liars. Är lesseeeeeeeeen :(

Igår




Käka med twabi sara och ida sen satt vi vid vattnet ett tag :) Twabi sov hos mej och har precis dragit. Ska kolla om de finns nåt att äta och sen jobba, har mkt att göra .. Kommer va hemma hela dan bara, skönt :)

-

Sitter här o dricker islatte ovanligt vaaaaa. Vakna för en timme sen :o Har sovit skitkonstigt o vaknat hela tiden men aa.. Vid 3 eller nåt ska jag o michael åka in till stan där jag ska träffa sara !!!!!! Sen ska vi fira twabi som fyllde år igår :D Sen sover hon hos mig. Ska försöka blogga lite mer dom här dagarna okej.. puss

2 augusti





Heeeej bloggen! Kryssning igår de va ganska kul men tror inte jag kmr göra om de faktiskt! Kom hem idag och har inte gjort ett skit .. Nu ska jag kolla pretty little liars :)

rubrik


Idag har jag bara varit hemma med min kusin vi har varit skit sega. Nu sitter jag o snackar med michael som vanligt :) Har fixat lite för jag åker på kryssning imorrn ! Pusskram

RSS 2.0