Valborg

Miranda drog för ett tag sen och nu har jag precis käkat lite. Ska börja fixa mig nu och sen dra mig mot Väsby till Sara :) Bloggar mer imorrn, då måste jag plugga som FAAAN! Ha en bra valborg och sup inte ner er fjortisar.

PICTURES










What happens in Cornelias house, stays in Cornelias house!

Hallå kära läsare :) Nu sitter jag med Mirre och hon glor när jag bloggar. Vi har gjort en latte och myser med varandra <3 Jag tvingade henne att sova här.

Igår kom först Twabi och Jasmine hit, så fixade vi lite gott och satte oss ute på min altan och rökte vattenpipa. Efter ett tag blev de gräddkrig haha så vi duschade och sådär. Sen kom Miranda hit och vi fortsatte att chilla på min altan bara med musik o vp. Sen vare fest här inne haha ;) Ni får bilder i nästa inlägg!

Dagens snygging


FREEEDAAG !

Äntligen fredag, ska bli riktigt skönt med helg :) Har varit i skolan, solat o haft ganska skön dag. Åkte därifrån halv 2, hämtade pengar och min hund, köpte lite gottis till ikväll och drog hem.
Har lite grejer att fixa innan Twabi, Jasmine o förhoppningsvis mirre kommer :) Vi ska chilla hos mig bara, äntligen!



sooool!

Vi spionerade på killarna som gjorde dumma grejer

Nåt jag verkligen behöver

GET NAKEEED

Torsdag

Kul dag hade engelska munligt nationella och bspråk, mvg neeext! Försov mig men hann ändå utan stress, skönt skönt. Sen efter skolan åkte jag till tandläkaren och fick veta att jag ska ta bort tandställningen på TISDAG !! Längtar galet mkt. Nu ska jag duscha och sen börja plugga so :)

BJUDER på detta


Flääsha tittsen i 2 timmar plus i poolhuset för 70 spänn, lättförtjänta cash

då vet vi mirre

Kul eller va säger ni



Vill inte till skolan imorrn men måste för jag har två nationella -.-
NU- duscha :)

Nya linnen

Köpte 6 linnen igår omg haha men skulle ändå prova så tog bilder, dom är gulliga visst :)?





27 april

Heeeeej gullisar :) Sitter o fryser i min säng, ska börja plugga snart boring.. Kommer somna menmen. Hade faktiskt bara 2 lektioner idag sen va de Engelbrekts dan så man skulle sälja grejer haha min klass hade ansiktsmålning, men jag drog lite tidigare. Ni får outfit jag måste börja plugga

Tisdag älsklingar

Heeeeeej :) Nu ligger jag och Sara i min säng och kollar Bb, måste upp o hämta nåt att käka. Sååå, hade ganska skön dag, efter de stan med Sara o Ida, fick med mig 6 linnen hem :)
Blev lite fika o plugg sen vidare till Gamla stan. Jaja nu är vi äntligen hemma och ska kolla tv, pusspuss

Dagensdagens, nej men de nya linnet ni får se resten imorrn.

Skola imorrn


Imorrn är de skola och jag vill DÖ, orkar inte men har nog skön dag. Efter skolan ska jag o Sara va "hårmodeller" sen sover hon här. Vi ska plugga innan de också så behöver inte göra de nu :) Hoppas att jag kan träffa sötnosen på bilden i slussen, måste snacka !! Jaja har grejer att fixa nu så vi hörs imorrn..

SMILE


haha omg, ni är iaf snyggare än mej när jag garvar

Sola plugga träna


Tjoho, har legat ute i solen sen jag vakna :) Hoppas jag har fått lite färg. Pluggat lite matte också men ska fortsäta för jag har nationella snart o inte gjort klart nåt. Men först ska jag träna.

Goooood morning

Boooriing

Haha måste skriva här glömmer annars iaf grejer jag ska göra imorrn!
- Sola
- Köpa lite skit
- Beställa balklänning
- Skicka datan på lagning
- Plugga...
- Städa...
- UT

MÅSTE KÖPA


Såå fiiint i verkligheten, dör för de måste bara orka ta mig till centrum hahah

Shoooo sexy


HAHAHAHHAHAHAHHAHAH

Klippklipp


Snyggt fejkgarv. Fick nån konstig känsla för några dar sen, TVÅ dar efter varandra att jag skulle klippa mej. Gjorde de, jättemkt, såg inte hur mkt bara klippte haha nu är de jättekort. Skönt skönt ändå. Hiss eller diss på de jag skiter i är snygg i allt visst farfar.

We all know somebody up there

NEEEEEEEEEEEJ

Asså faaan ska sluta kolla BB för rodney åkte ut han va ju allt där vill inte kolla mer :( Inge kul längre...

There's no limit on how far I would go. No boundaries, no lengths

24 april

Tjoho, kommer inte ha tid att blogga idag för min bror fyller år och jag måste fixa lite grejer.
Pusss

Some people love to fight


Shoooo va händer? Blir arg för jag inte får ha NÅT för mig själv längre, nämner inga namn hehee. Köp era egna grejer, tack.
Har käkat så galet lite men ändå blivit mätt, nu är jag hungrig men har inget att käka. Imorrn måste jag städa mitt rum eller ta bort alla kläder som ligger överallt. Sen blir de feeesst här driver släkten ska komma hit fuck orkar inte! Några är så jävla konstiga o jobbiga fattar inte. Jaja puss på mej jag är perfekt ♥

Sex on the beeeaaaaach

Slitet


Slitet & osminkat med de skiter vi i för nu ska jag ut och ha kul!

I'm baaaaack

Min natt va den värsta på jävligt länge, helt sjukt va det, ingenting jag delar med mig av iallafall :) Skönt att jag mår bra redan idag.
Har pluggat lite matte, varit i centrum med pappa o lillebror, köpte present till min storebror som fyller 18 imorrn. Ska snart på middag så vi hörs väl imorrn, ni får outfit snart :)

Skriver när jag mår bättre

-

Skulle träffat twabi idag men de blev inte så för jag måste hjälpa till med massa grejer -.- Skittråkigt eftersom vi inte träffats på länge och har MKT att snacka om. Jaja har varit med min lillebror och köpt glass, lekt med han osv nu orkar jag inte mer. Måste med och handla käk blääää tråkigt..

21 april

Har jobbat sen 11 till 6 så är trött nu, orkar inte käka eller nåt vill bara sova. Är arg på mej själv över lite grejer, och att jag aldrig gör nåt jag ska. Fixar aldrig tid på sjukhuset som jag skulle gjort för längesen. Ni får outfit för idag nu vill jag sova!

If it makes you feel good, then I say do it


Är trötttt och måste upp tidigt imorrn o jobba. Ska sola också LITE bara, fixa tid på sjukhuset, skicka datan på lagning osv osv. Kommer inte göra nåt av de där jaja :)
Håret blev bra tror jag får se imorrn när de är ljust ute, klippte lite också de är skit slitet... Fan orkar inte skriva mer vet inte varför ja börja ska sova snart hoppas jag !

DAGENS OUTFIT

NU

Onsdag

Hej bloggen :) Har inte haft tid att blogga idag men nu är jag iaf hemma. Gick upp 8 idag, fixade mej och åkte till Gamla stan med Sara för vi skulle va hårmodeller, haha låter så överdrivet! Passade min lilla kusin istället. Efter de åkte jag till stan, köpte även lite grejer och har grillat osv. Jaja de va de ni får outfit senare :) Pusspuss

Hellooo bloggen

Har fixat mat till mej och min brooor :) Nu ska jag ut får se om jag bloggar mer senare annars imorrn den här datan är så jobbig..

19 april

Vakna halv 9 idag och kunde inte somna om :( Men men nu ska jag uuuut så bloggar kanske senare! Pusspuss


Fan har inga bilder på den här datan, måste lämna in den andra!

ALONE


Har solat sen typ halv ett, tränat lite och sen börja jag tänka på skolan haha fyfan den förföljer mig. Får börja plugga idag eller imorrn. Nu ska jag iallafall börja duscha och fixa mig. Seeya later

Tips


Tjejer nu när de är vår och snart sommar måste ni skydda håret mot solen :D Den här jag har är billig och luktar sjuuuuukt gott! Köpte den på Kicks förra sommaren och har mer än hälften kvar, har använt skitmkt så den räcker länge också :)

Solar

Ligger ute med en islatte och solar, galet skönt att slippa solarium! Ska ligga här länge så jag får lite färg, har sämst pigment även fast jag är italienare hmmm? Puss på er snyggingar

Puss på dej



Chilliinnn


Nu ska jag fixa mat :)

Igår!

Jaa vad hände då egentligen. På dagen gjorde jag typ inget, va med min hund, solade osv. Vid 9 tiden kom lite tjejer från klassen hit och hade de mysigt ;) Vi körde "jag har aldrig", bastade, snacka, lämna Mirre vid tbanan :) Ni får lite bilder istället: Juste kanske borde säga att vi hade 80-tals tema om ni undrar vad vi har på oss.


Min älskling





BTBW

Hellooo! Kände att jag behövde fixa en ny blogg utav lite anledningar så de gjorde jag :) Måste bara fixa den lite. Håller på att städa och sådär här hemma nu, tvättar kläder till och med? Fråga inte varför. Jaja lägger in bilder från igår snart :) Pusspuss

Jag och Ida för några timmar sen

RSS 2.0