Mys!


Har tänt lite ljus så ska lägga mig och kolla tv nu sen blir de väl nån film. Hoppas på sol imorn :)

Outfit

Torsdag

Hejhej bloggen. Har jobbat idag och nu ligger jag i sängen o kollar tv. Fick veta att jag tydligen kommit in på Mediagymnasiet? Fattar bara inte varför jag fick brev idag när man ska få imorrn, men är iaf glad att jag kom in där som jag ville :D

Jobbar

Helllloooo, sitter pa mitt jobb dom har inte tre sista.. Alla har gatt ner o kakar men jag orkar inte sitta med dom faktiskt plus att jag inte ar hungrig :) Imorrn far man veta vart man har kommit in o jag e skitnervos vill komma in pa mitt forsta val! Men vi far se hur de blir.

Skont att jag ar ledig imorrn sa ska jag sova ut och mandag ar sista dagen har. Har markt att de har jobbet inte ar nat for mig, springa runt och gora grejer som dom sager at mig att gora ar inte min grej haha. Gor oftast inte grejer som nan sager at mig att gora, visst om dom fragar mig men aa ni fattar! Slutar om tre timmar woohoooo da ska jag hem o sova i solen ! Pusspuss

Daaaagens

29 juni

Heeeej =) Har inte haft tid att blogga plus att jag har jobbat idag och igår, ska göra de imorrn också :) Orkar inte skriva mer om va jag har gjort de är tråkigt men nu ska jag snart in i duschen sen lägga mej i sängen o kolla tv.

Har ju gått upp 7 dom här dagarna och de e jobbigt eftersom jag sover till typ 3 annars men men !
Juste ni ser kanske att jag har gjort om bloggen så jaa...

+++++

-


Idag har jag varit med min underbara man så kom hem för ett tag sen :) Nu snackar vi i telefon skitjobbigt hehe skoja puss älskling hihihi
Ska kolla tv nu sen film sen sova skriver mer imorrn

Sötis

VILL HA SOL

HEMMMMMMAAAA


Midsommar
Äntligen är ja hemma från landet, ALDRIG MER :) Fattar inte ens varför jag åkte med men hade väl glömt hur jobbigt det faktiskt är där! Jaja nu ska jag försöka skriva lite bättre också.
Väntar på ett samtal har kanske fått sommarjobb eller nåt sånt, inte för att jag har letat men har väl tur :)
Ikväll ska jag va ute o bara njuta av att va hemma, men först måste jag duscha o fixa mej pusspuss :)

 

22 juni

Har inte haft tid att blogga men tänkte göra de nu :) Imorrn åker jag till muskö så då kommer jag inte skriva på några dar.
Precis kollat klart Love and other drugs som va bra, nu ska jag fortsätta kolla film, regnar ju ändå ute :( Ska visa er några bra filmer också! Pusspuss

+++++

Hej bloggen

Ville inte ha devote så skiter i den nu :) Idag har jag inte gjort ett skit, bara legat hemma o kollat på tv men de blir så när de regnar.
Igår kom jag hem runt ett fick skjuts hem av michael, gulligtgulligt.  Innan de va jag hos min farfar o käka. Nu ska jag fortsätta kolla tv pusspuss :) Avslutar med en söt bild

19 juni

HHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ny blogg igen

förlåt kära läsare har fixat ny blogg.....
ni får fråga mig om ni vill veta

Lördag

Kommer inte ihåg när ja kom hem igår iaf kolla tv lite och somna. Idag har jag solat haha ovanligt jag vet, ska fortsätta med de lite sen cykla 20 min :) Senare kommer televabi hit så ska vi inviga min gulliga vattenpipa, mysmys

Bilder från onsdag




Svar


Nej jag använder inte så mkt smink tycker inte heller de ser ut som de. Tycker de är kul att sminka och sådär men använder inte överdrivet mkt :)

3 juni

Omg de e fan typ 24 grader idag? Tur att jag vakna tidigt ska ut och sola nu! =)
Saknar min älskling :(

Nån ville ha osminkad bild på mig ska försöka lägga in de idag sen bilder från onsdag som twabi ville ha så jag inte glömmer de :)

Skön dag


Har inte gjort nåt idag känns de som, legat ute i solen, snackat med min brorsas kompis sköna mamma, tränat och sådär =) Börjar väl få lite färg nu men får hoppas de blir sol dom här dagarna jag är ledig. Ska nog bara va hemma ikväll och kolla på tv, är trött hela tiden och har ont i huvet så de är väl bra att ta de lite lugnt :)

Just nu


Onsdag


Ligger i sängen nu skittrött. Va med michael sen somna jag när jag kom hem så missa Bb de e därför jag måste vänta o se när de börjar snart igen :) Ledig till tisdag fan va skönt !

Nytt

Igår

Nu är jag hemma men ska duscha snart sen ut igen. Igår jobba jag till 4 ungefär för då bråka jag o mamma skitmkt så orkade inte. Åkte till liljeholmen och träffa twabi. Sen kolla vi tv och sådär på kvällen så sov jag där !

Idag gjorde vi pannkakor asså orkade inte ens halva vi gjorde 3 om ni fattar hah, orkar fortfarande inte äta nåt. Sen skulle hon till läkaren så följde jag med, åkte till SKHLM the capital of shopping wohoooo, köpte lite grejer, åkte till sätra köpte kol, åkte och sola, åkte hem :)
RSS 2.0