Fade into darkness

ROOCKYYY


Kom hem för 2 timmar sen o hämtade min kusin påväg hem :) Har varit med min baby idag men de va tråkigt hos madde så vi drog. Orkar inte skriva mer ciaaao

-

Hellloooo nu är jag hemma :) Har faktiskt haft de ganska skönt där, trodde jag skulle ångra mej direkt men de gjorde ja inte. Har badat tränat åkt båt och bara tagit de lugnt. Hahah man blir så jäävla blöt när man åker båt den e skitliten och så är de stora vågor men kul iaf ! Har duschat och ska börja fixa mej snart sen åka till mormor o käka med min kusin. Sen träffa michael o hem till hans kompis :)
BILDER




28 juli

Sitter o väntar på att bli hämtad, skit tidigt jag vet o fattar inte att jag är uppe... Igår iallafall så cyklade vi som jag skrev haha skit kul längesen jag cykla :) Sen tänkte vi typ sova eftersom vi skulle upp tidigt men kom på en jättebra ide att vi skulle ut o cykla igen så de gjorde vi :) Haha till sockenplan så fick vi lite gulligt sällskap...Kom hem vid 2, käka o twabi somna så då gjorde jag också de... Jaja snart ska jag till landet o vi kommer nog åka ut med båten nånstans idag för de e bra väder :D Puss

23:32


Hej bloggen. Tänkte bara varna er för imorrn åker jag till landet och kommer kanske inte skriva nåt :) Hoppas ni klarar er utan mig. Jag o twabi sitter o kollar på tv ska försöka somna tidigt för jag åker vid 11-12.... Meeeen vi skulle tydligen göra massa kul och min kusin e ju där så :)

Med twabi

Shoooo katter sitter här med twabi hon käkar sen ska i ut o cykla haha :) Innan de passa jag min lillebror sen träffa jag michael lite snabbt :) Men ja vi hörs kanske ikväll kanske imorrn vi får se, pusspuss

LYCKLIG

26 juliiii

Tjohooo :) Somna som vanligt sent igår och sov bort halva dan.. Kul.. Idag ska jag somna tidigt.. Ska snart hoppa in i duschen när pappa har fixat den. Sen ville mamma att jag skulle åka med henne o handla så ska väl göra de :)

-


Sitter o snackar i telefon som vanligt :) Men ska nog försöka sova snart så jag inte sover bort hela dan imorrn.. Ska nog på bio !

25 juli

HEEEEEEJ
Idag vakna jag runt 3 så jag åkte inte till stan eller nåt. Fota grejer till mamma och måste fixa bilderna när jag kommer hem. Nu ska jag till mormor och äta med alla :) Pusspuss

+++++

*

I can have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable

You can do anything you set your mind to

-


HEJ nu sitter jag själv i min säng tråkigt. Första gången på typ en vecka jag sover själv men ska bli skönt som fan att sova i mitt rum för här är de kallt :)
Ska kolla film tills jag somnar hoppas jag gör de tidigt.. Imorrn ska jag till staaaden och på bio. Måste försöka svänga förbi nåt sjukhus eller liknande för ett kolla upp en grej.. hEhEhE

Söndag


mirri o carla :)

malin sötis
Heej bloggen :) Har inte haft tid att skriva idag men vakna vid 12, gick hem och fixa mej och åkte till stan. Träffa malin mirri och carla så gick vi till waynes. Sen skulle malin köpa ringar så vi åkte till mammas butik där jag stanna och hjälpte henne så fick jag skjuts hem också :)
Nu är min moster och kusin här och nu ska vi äta pusspuss!

Drowning

Hellloo! Sitter hos mormor o morfar fast med min kusin då.. Har varit med michael sen hem hit och käka, va hemma ett tag, träffa han igen och sen fick jag skjuts hit :) Ska faktiskt försöka sova snart så skriver mer imorn puss !

23 juli


Heeeeeeej bloggen :) Idag ska jag somna tidigt har jag bestämt och inte 6-7 som jag har gjort nu.. Vet inte vad som händer idag tror jag ska träffa michael. Vi får se :) Nu ska jag väcka min kusin

Those Hollywood nights, they drive me crazy

Give me a chance to miss you

...

Dagens


Nytt



+ en spetsklänning

22 juli

Vakna nyss av att de ringde så lägger dom bara på asså ååhhhhh blir så sur !
Har sovit skitdåligt inatt.. Försökte somna runt halv 6, sen vakna jag 6 av att de åska som fan så kunde inte somna. Vakna igen 7 och sen 8..... Jaja är inte så trött nu men iaf. Ska duscha sen väcka min kusin så fixar vi oss och åker till centrum lite snabbt :)

-

+++++


I need you


Hejhej bloggen :) Vet inte känner mej lite nere nu blir arg för ja gillar inte hur vissa beter sej ibland.. Har haft en skööööön kväll ganska tråkig haha... Vi sitter här o gör ingenting, börjar bli trött nu så får se om jag somnar snart :)

Shoooo bloggen



Kul väder de va idag.. Vakna runt 1 så kolla vi på nån kul grej sen åkte vi till donken o köpte mat hem till mej :) Nu har jag ansvar för min kusin tydligen haha låter som hon är 5 år, alla andra har dragit typ :( SKÖNT. Juste hon gjorde precis hål i mitt öra o de gjorde inte alls ont så kanske vågar låta henne göra conch på mig.....? Måste köpa grej då bara :)

Snart kommer dani hit så ska vi fixa oss och ut på äventyr. Vem vet vart kvällen tar oss eller vad man brukar säga.. Puss

NY

+++++



Look like Barbie, smoke like Marley

Sängen


Ligger i sängen med min kusin o käkar glass :) Vi kom hit för nån timme sen så jag ska sova här, är trött nu men vågar inte säga de till henne för då typ dödar hon mig :(

Hmmmhmmmmmm

Sitter här o funderar.. Min kusin o moster e fortfarande här men orkar inte va uppe för mamma ska alltid börja tjafsa. Vet inte om jag ska sova hos dom eller om jag ska till oliver nu med min man. Vill egentligen inte göra ett skit så de får väl bli de första :)

HOME


Kom hem vid 5 då va min mamma moster och kusin hemma så skulle vi träna =) Så de gjorde vi och nu kommer dom snart hit igen så ska vi käka, har inte ätit nåt idag så är hungrig..... Ikväll kanske min kusin sover här eller jag hos henne dont know vill iaf ha godis så ska tvinga med henne nånstans. Puss :)

Onsdag

Ska bli bättre på att skriva sen :) Har fixat mej ska träffa michael nu men jag skriver när jag kommer hem puss

Tisdag


Shooooooo bloggen orkar egentligen inte skriva men snabbt..
Kunde inte somna inatt men vid 8 somna jag tillslut till typ 1 eller 2. Skitjobbigt men ska försöka somna tidigt idag. Har varit med min kusin hela dan vi har kollat film och så :)
Snackar med min älskling puss på honom :)

My last

Höstlovet?



Idag




Vi åkte till en resturang som folk i min släkt eller nåt har ägt för dom har gjort om den så vi käka skit gott! Kom hem för typ 2 timmar sen, har snackat med min baby som jag inte har träffat på länge... Jaja är helt ensam nu så ska dricka min islatte o sätta på nån film eller nåt :)

You can't explain a love like ours

18 juli

Helllllloooo ! Vakna för typ 1/2 timmar sen, har varit med min lillebror och ska snart börja fixa mej lite..
Om några timmar ska vi åka och käka på ett ställe, ska bli kul o se hur de ser ut nu. Skriver säkert senare :)

It’s hard not to stare, the way you moving your body like you never had a love

Älskar dig finaste

+++++


-

VILL SOVA


Vill somna nuuu och inte vakna 4 imorrn... Ska dricka upp min energidricka och sen försöka sova.. Eller sätta på en film vi får se. Imorrn ska jag försöka somna tidigt pusspuss :)

Back to reality

Face

DAGENS



Tub Topshop
Shorts H&M

17 juli






SNYYYGGGGG!!!!
Hej alla katter därute jag vet att ni vill ha mej! But you never gonna get corni..
Idag har jag varit med Twabi :) Är fortfarande med henne men ja vi har varit i stan och sen åkte vi hem till mej och grilla med min familia och kusin och dom allt mellan himmel och jord... Hmmm eehh twabi tvinga mej o skriva så..
Men ja hon ska dra snart då ska jag kolla skins :) Pusspuss bloggen och alla läsare!

Reelaaaax you know that i'm only kiddin' with you


Är galet trött som vanligt så ska typ sova nu.. Måste ställa klockan imorn så jag inte sover för länge :) Puuuuussssss

16 juli

Varför vaknar jag fyra igen haha måste somna tidigare o vakna tidigare man slösar ju bort hela dan.. Finns inge bättre än att sova..
Ska snart duscha o fixa till mej lite borde städa mitt rum men mamma får hjälpa mej med de ikväll typ. Sen ska jag käka hos mormor med alla jaja hörs senare puss :)

Saknar min älskling

15 juli


OUTFIT
Kom hem för ett tag sen, va först med mamma i hennes butik sen åkte vi till min kusin där de va lite folk! De va mysigt.. Tror nog ni vet vad jag ska göra nu, puss :)

*

+++++

Jatack

Stop wishing and start doing

This opportunity comes once in a lifetime

-


Kom hem för en halvtimme sen typ. Satt i tc med twabi och snacka lite sen köpte jag sallad som jag käka nu :)
Ska ner o tvätta bort sminket sen bara va hemma och kolla misfits!

14 juni

Har duschat o fixat mej lite ger min brorsa mej en jättefin kommentar, tack för den... Har haft ont i huvet i 3 dar nu så de är väl därför jag ser ut som jag gör o inte orkar ett jävla skit men ja.. Har väl en dålig dag idag.

Ska snart till slussen och träffa twabi ♥

Look at me now

Vakna klockan fyra SKÖNT förutom att mamma va helt galen på mig för jag inte hade svarat inatt osv.. Jaja. Vill bara va hemma idag o inte göra ett skit förutom att kolla på misfits då :) Måste duscha nu somna med smink och allt men FÖRST få tag på twabi om du ser ring mej nu!!!

Onsdag/torsdag

Nu är de väl torsdag tror jag nåt sånt. Va med min man förut sen hem käka, sov typ sen tvinga han med mej till jocke där de va tråkigt så skjutsa han hem mej istället :) Ska fortsätta kolla misfits nu de är bäääääst, min första tanke va typ vafan e de här men sen blir man fast. Så börja kolla :)
Tyyyyyp dagens outfit & faceloooook lite frånvarande men ääääähh



älskar tröjan så skön förutom att den är stor.. puss

13 juli

Orkar inte skriva nåt om igår haha garvar åt de nu ... Vakna för typ en timme sen är fortfarande trött så ska duscha snart så ja vaknar lite. Sen ska jag träffa michael så skriver mer ikväll eller nåt :)

*

TIPS

Om ni vill ha riktigt fina vita tänder ska ni köpa den här, sjukt bra och kostar 200 eller 300. Den som kostar 300 är typ bättre så ja. Man använder den 2 gånger om dan i 2 veckor sen har du fiiiina tänder :)

Livin' with no regrets

Hej älsklingar. Har precis kommit hem från maxi köpte massa mat o grejer med mamma! Snart kommer mina kusiner hit så ska vi gå och käka sushi sen sover dom här igen :) Ska iaf försöka skriva lite bättre idag men vi får se hur de blir.
Snacka med min man igår till fyra och jag va DÖD, men fick sova ut idag så de va skönt! Jaja ska väl fixa mig lite nu om jag orkar puss :)

How to love

Outfit


11 juli

Nu e jag hemma i stan hitta inte mina skor dom finns typ inte :( Fick iaf med mej lite tråkiga grejer sen käka vi på Tacobar. Om ett tag ska jag och mamma möta dom så ska vi käka nånstans men är inte hungrig så får se om jag följer med. Är jättetrött kommer somna när som helst känns de som ...


Mooooot stan

Vi åkte hem från landet igår fyfan va våra grejer va tunga! Men de klara vi och köpte mat hem, kolla tv och massa bra grejer sen somna vi.
Blev väckt av min STALKER omg börjar bli rädd nu. Han har väckt mig 2 gånger på typ en halv vecka? Hjälp, de värsta är att han vet vart jag bor osv. Men men. NU måste jag skynda borsta o bleka tänderna (ska visa) sen in till stan.
 Pussar o kramar

Sommar!

Nytt

Grejerna jag hämta i fredags från Tommy Hilfiger!

HEMMA

9 JULI

Heeeeeej! Är på landet nu, de är faktiskt okej.. Kom hit igår efter jag hade hämtat kläder som jag ska visa, så bada vi och sådär bara. Idag åkte jag och Simona ner och sola och bada lite. Sen åkte vi till Utö med Dani också hahahhaa omg heeeeelt galet när vi åkte dit! Så jävla kul o vi blev helt blöta haha. Där käka vi iaf glass o myste. Nu ska vi snart äta jordgubbar och sen går vi väl ner till vattnet eller något sådant. Åker hem imorn tjoho pusspuss

+++++

When two people love each other, they always find a solution to the problems

7 juli


Just nu precis duschat :)
Helllllooo älsklingar! Målar naglarna nu o lyssnar på musik har fått tillbaka min dator som gick sönder för ett tag sen. Har bara solar idag och passat min lillebror. Inatt måste jag packa och fixa över massa bilder från en annan dator.

Igår va jag hos oliver som jag skrev med min man och hans kompisar. Sen skjutsa dom hem mej vid 2 eller nåt så somna jag..
Åker till landet imorn med mina kusiner då och gör de BARA för vi ska till utö, sen åker jag hem. Blir väl på söndag eller nåt. Nu får ni bilder :) Pusspuss

Hhmmmmm

Lyssnar på massa musik jag lyssna på förra sommaren hääärligt !
Har fixat mej lite snart kommar michael o hämtar mej haha så ska vi till hans kompis typ.. Kulkul. Men har inga bilder på den här datan skriver mer imorn! eller ikväll puss

Outfit igår

Summer boooo

Helllllooo nu dog min mobil kul måste upp o ladda den dåå.. Har varit i flaten idag med Sara och badat skönt! Igår va vi i stan snabbt sen åkte vi hem o rökte vattenpipa sen grilla vi så kom mirri också och vi käka o satt på min altan! Mysigt förutom att jag va trött hhehe. Är glad nu har massa musik och fick pengar av min morfar tacktack :)



Så jävla snygg !!!



Tisdag

Min pappa ringde o väckte mig såklart.... Ville ju sova ut. Ska duscha nu och sen börja fixa mej lite o träffa Sara i stan :) Ikväll kommer mirre hit också så ska vi käka mmmm!

HEJDÅÅÅ


Ska ut o träffa min man ! Skriver mer ikväll kanske annars imorrn, puss sötnosar :)

Outfit

Best thing I never had

Måndag

Inge mer jobb sköööönt! Ska lägga mig ute på altan med musik och bara ta de lugnt, hoppas jag somnar också hade varit skönt :)

Baby, when I get it, I'll never let it go


Kom hem för ett tag sen så sitter o kollar Skins nu! Va ute med michael myysigt. Åt mat med min mamma också. Ska försöka sova tidigt eftersom jag jobbar imorrn.. Jaja skriver sen puss :)

Äntligen


Spotify premium så har jag de i mobilen! Men dom är fortfarande skyldiga mig 1 månad............

Blessed

Hhahah hej bloggen. Idag äre ganska dåligt väder så ska typ va hemma o träna ! Eller vi får se vet inte. Imorrn ska jag jobba blää sista dan så de är skönt. Sen är jag friiii typ. På torsdag kommer mina kusiner och nästa helg ska vi till utö så måste tänka lite hur jag ska göra för att inte sova på landet men inte va ensam hmmm.
Ändrade planer nu ska jag fixa mig men ni får en bra låt iallafall pusspuss :)

Tips

Lördag



Har bara varit ute i solen så hoppas jag har fått lite färg :) Nu ska jag träna och duscha sen får vi se vad som händer !

Fredag


Blev väckt för två timmar sen så kunde inte somna om :( Ska ut i solen om de ens är sol? Sen måste jag städa också ligger kläder överallt som vanligt. Vill veta var alla kom in också :D

RSS 2.0